2 Octombrie 2018 – Seminar Online: Abordarea triplu câstig cu CPE drept soluție pentru stimulentele divizate în clădirile de birouri

Vă confruntați cu dilema stimulentelor divizate în clădirile de birouri?
Alăturați-vă acestui seminar online chiar din fața monitorului dumneavoastră!

Dilema stimulentelor divizate este poate singura și cea mai semnificativă provocare pentru economisirea proiectelor de eficiență energetică la nivel global. Acest webinar prezintă Soluțiile-Triplu-Câștig pentru Dilema-Stimulentelor-Divizate în cadrul clădirilor de birouri. RVO va prezenta modelul care a fost dezvoltat de către partenerul guarantEE, GEA.

Subiecte
Webinar-ul va avea loc începând cu orele 15.00 până la 17.00 CET, marți, 2 octombrie 2018 și va acoperi următoarele subiecte:
• In Olanda compania ce furnizează Servicii Energetice Ovvia deține o experiență vastă în procesele de renovare și mentenanță în clădirile de birouri comerciale. Jan van Hout, Director, va impărtăși experiența sa deoarece consideră Contractarea serviciilor de performanță Energetică ca Cloșca cu puii de aur.
• O altă soluție o reprezintă chiria integrală în clădirile de birouri. În Olanda, Agenția Imobiliară Guvernamentală a trecut la chiria integrala în 2015. Rutger de Gier, Project manager, explică beneficiile și evidențiază economiile energetice generale în cadrul clădirilor guvernamentale.

Înregistrare
Înregistrați-vă la acest seminar online

Program

  • 15:00 (CET), 16:00 (ora României)
    Introducere în guarantEE de Selina Roskam
    Pe scurt: facilitatorii CPE și pre-verificarea CPE
    Prezentarea abordării triplu căștig
  • 15.25 (CET), 16:25 (ora României)
    Cloșca cu puii de aur de Jan van Hout – CEO Ovvia
  • 15.40 (CET), 16:40 (ora României)
    Introducere: Chiria integrală adoptată de Agentia Imobiliara Guvernamentala (Rijksvastgoedbedrijf) de Rutger de Gier

Mai multe informații
Dacă aveți dificultăți sau întrebări legate de procesul de depunere a solicitărilor, vă rugăm să trimiteți în prealabil întrebările la:
E-mail: selina.roskam@rvo.nl
Ms. Selina Roskam

Newsletter

Our newsletter informs you about news of our project. By clicking the Submit button, you confirm that you have read the privacy policy.